Malvik,Nardo og Utleira topper

3.divisjon kvinner er godt i gang og etter 2 serierunder er det tre lag som står med full pott.

Nardo spilte 2.divisjon i fjor og har startet sesongen godt, og spesielt sterkt er borteseieren mot Steinkjer sist med 3-0. Steinkjer har vært sterke i flere sesonger og dette var et ventet toppoppgjør der gjestene fra Nissekollen var sterkest etter blant annet 2 scoringer ved Rikke Strandman.

Utleira har slått Levanger borte og Melhus/Gimse i sine første kamper, men de forventede topplagene kommer senere i vårsesongen, så de oransje vil nok henge med i toppen gjennom våren.

Malvik topper likevel tabellen etter en meget sterk seier over Tiller 2 i første kamp, og like imponerende 4-0 borte mot Strindheim i runde 2 og Malvik har utvilsomt planer om å henge med i toppen denne sesongen. Neste runde gir Malvik mot Steinkjer, og selv om Steinkjer tapte mot Nardo er dette som en toppkamp og regne.

Tabellen

LagSP
1Malvik26
2Utleira26
3Nardo26
4Ranheim23
5Gimse/Melhus/Gauldal23
6Steinkjer23
6Tiller 223
8Vestbyen23
9Verdal21
10Charlottenlund21
11Levanger20
12Strindheim20
Publisert
Kategorisert som Nyheter