Målfest i 4.divisjon

av TF

Alt av fotball er endelig i gang og i 4.divisjon har sesongen startet med masse mål. Trygg/Lade rykket ned fra 3.divisjon etter sesongen i fjor, men blir et lag og regne med etter 7-0 mot Flatanger i seriepremieren. Martin Engvik satte 3 av målene, men utrolig nok er ikke 7-0 seier nok til tabelltopp etter første serierunde.

Vuku banket nemlig Nidelv hele 11-2 i sin første kamp for året og her banket Petter Sagvold inn utrolige 4 scoringer! Vuku er tippet som et topplag, mens Nidelv nevnes blant lagene i andre enden av tabellen, men 11 -2 er likevel et utrolig resultat.

I den siste kampen i avdeling 1 som ble spilt lørdag vant Rørvik 1-2 borte mot CSK.

Avdeling 2 ble kickstartet med et forventet toppoppgjør da Sverresborg tok i mot Tynset på Havstein, og her var det hjemvendte Knut Kleppo Vangen som ble den store forskjellen. Etter å ha spilt i Tiller sist sesong er han tilbake i Tynset og de vise styrke med en sterk borteseier i serieåpningen.

Sammen med Tynset er Melhus den største opprykkskandidaten og de vant 2-1 hjemme mot Kvik i sesongåpningen, Torbjørn Trøen med det som nok var det raskeste målet i runden som kom allerede etter 2 minutter. Gjestene utlignet raskt, men hjemmelaget satte inn 2-1 rett før pause, og flere scoringer ble det ikke.

KIL/Hemne vil nok likevel lede tabellen etter første runde etter 8-1 hjemme mot Ørland i serieåpningen, og et av de beste hjemmelagene i trøndersk fotball fortsetter sin sterke hjemmestatistikk. Håkon Aarvaag på scoringslisten, men overraskende nok bare en gang, men andre tok da ansvar som Bendik Simonsen og Daniel Estrin med 2 scoringer hver.

4.divisjon fortsetter søndag og mandag med flere kamper.