Levanger knuste opprykksfavoritten igjen

av TF

Levanger har fått en perfekt start på sesongen og etter 3-1 borte mot Blink i serieåpningen fulgte de opp med seier hjemme mot opprykksfavoritt Ull/Kisa. Etter 0-0 til pause tok hjemmelaget kommandoen etter hvilen, og etter drøye timen setter Bojadzic inn 1-0, og bare 5 minutter senere øker vertene til 2-0 ved Ermal Hajdari.

Dermed står Levanger med full pott etter to kamper, og viser styrke på en måte som gjør at de kanskje blir å regne med i opprykkskampen i 2023? Også i fjorårets sesong hadde man sterke resultat mot de respektive topplagene, men rotet bort poeng mot de svakere lagene, kan de unngå dette denne sesongen kan de virkelig kjempe om opprykket.

For Stjørdals-Blink startet det bra i Halen da Jonas Strand ga gjestene ledelsen 0-1, men vertene utlignet på dødball i midten av 1.omgang. Etter pause var Blink det beste laget, og det var fullt fortjent da Andreas Fossli satte inne 1-2 med kvarteret igjen og spille.

Rett etterpå gjorde Mads Lillebo opp for en stor brent sjanse tidligere i omgangen da han styrte inn 1-3 med hodet, og på et hompete underlag kontrollerte Blink inn en sterk borteseier.

Levanger FK- Ull/Kisa 2-0
Kvik/Halden- Stjørdals-Blink 1-3