Gunnes matchvinner mot egen klubb

av TF

Det lå i kortene at utlånte Arne Gunnes skulle spille en rolle da Ranheim debuterte hjemme denne sesongen mot Bryne, klubben som Ranheim leier spissen fra Rennebu fra. Etter at gjestene tok ledelsen utlignet hjemmelaget med et kremmerhus av et skudd med venstrebenet ved Ruben Alte, og selv om vertene var det beste laget før pause gikk man til pause på 1-1.

Kun de som satt på plassen sin i pausen fikk med seg det avgjørende målet i kampen da det skjedde før det var spilt minuttet av første omgang. Sivert Solli kommer seg rundt på høyrekanten og Gunnes er på plass med en presis avslutning med venstrebenet og 2-1.

Ranheim hadde ballen mest i denne kampen, men slet med å komme til de skikkelig store muligheter, mens gjestene var skumle på kontringer og ikke minst etter dødball. Midt i 2.omgang hadde gjestene en kanonade mot Fremndrup i målet til RIL, men spissen Gunnes var også på rett plass her og reddet på streken.

Ranheim ridde i land 2-1 og tabelltopp, uten å kanskje imponere voldsomt spillemessig, men en perfekt seriestart er det likevel med 6 poeng etter 2 kamper.