Lillebo ferdig, ny Blinktrener klar

Snorre Lillebo løses fra avtalen han har 1 år igjen av i Stjørdals Blink og inn kommer Odd-Karl Stangnes som har signert en kontrakt ut 2023 som hovedtrener.

Det var på egne hjemmesider at Blink torsdag avslørte at den tidligere Bodø/Glimt spilleren Stangnes var signert inn som ny hovedtrener, og at Lillebo som tok over da Tom Dent ga seg tidlig i sesongen er ferdig som hovedtrener i klubben som i 2023 skal spille i Postnordligaen.

Odd-Karl Stangnes kommer fra Skjervøy og har trenererfaring fra en rekke klubber i Nord-Norge. Han har også utøvd sin trenergjerning i Sverige, i klubbene Kiruna og Luleå. Stangnes har med ulike lag gått ubeseiret gjennom en hel sesong med imponerende målforskjell og opprykk.

Stangnes anerkjennes av profilerte trenerkolleger, som karakteriserer hans spillestil i linje med hva vi har sett hos RBK og Bodø/Glimt, i god Nils Arne Eggen og Kjetil Knutsen-ånd.

-Vi har blitt introdusert for en trenerkapasitet som vi har forventninger til på grunn av hans sportslige meritter, og spesielle evne til å lykkes med yngre spillere, sier Erling Johansen, styreleder i Stjørdals-Blink fotball til klubbens hjemmeside.

Publisert
Kategorisert som Nyheter