Finaledagen i lokalfotballen

Søndag er den store avslutningsdagen for seniorfotballen lokalt og i de fleste seriene er det den siste kampdagen ser man bort fra kvalifiseringskamper.

3.divisjon har ikke vært veldig spennende denne høsten med trønderske øyne og forrige helg ble det også avgjort hvem som rykker ned, så ingen av søndagens kamper har noe betydning. RBK 2 kan passere Kolstad og Steinkjer kan passere Tiller på tabellen, men det er ikke mer spenning enn det i siste runde.

Junkeren har rykket opp, og Melhus, Trygg/Lade og Innstranda rykker ned.

4.divisjon er på sin side veldig spennende og begge avdelinger skal avgjøres søndag. I avdeling 1 er det Verdal som kan avgjøre alt selv hjemme mot Namsos, og utfordreren NTNUI møter Levanger 2 hjemme. Det er bare målforskjell som skiller lagene, men det er 7 mål og da må nok NTNUI ha hjelp.

I en jevn avdeling er det bare 7 poeng fra 3.plass til 10.plass, mens Byåsen 2 rykker ned sammen med Kolstad 2 som trakk seg foran sesongen.

Avdeling 2 er også levende som bare det, og Trønder/Lyn har skjebnen i egne hender i kampen om opprykket. De ligger poenget foran Ranheim 2, og med seier borte mot Heimdal sikrer de seg opprykket. Ranheim 2 møter Nardo 2, og Ranheim må vinne for å legge skikkelig trykk på serielederen.

I bunnen er det også spennende ettersom Nardo 2 og Charlottenlund ligger likt foran siste runde med Buvik poenget foran og et av disse lagene kommer til å rykke ned. Det mest spennende er denne avdelingen.

Tabellen

LagSP
1Trønder-Lyn2147
2Ranheim TF 22146
3KIL/Hemne2235
4Heimdal2134
5Strindheim TF 22233
*Orkla 22131
7Hitra FK2129
8Tynset2128
9Buvik2126
10Nardo 22125
11 *Charlottenlund2125
12 *Svorkmo216

På kvinnesiden er det klart at Tiller vinner 2.divisjon, mens Steinkjer vinner 3.divisjon, men ingen av lagene rykker automatisk opp. Tiller må ut i kvalifisering, mens Steinkjer dessverre ikke har mulighet til opprykk grunnet omleggingen av seriesystemet på kvinnesiden.

Se alle kampene som spilles i lokalfotballen på søndag her.

Publisert
Kategorisert som Nyheter