Blink søker etter trenere

Stjørdals Blink søker nå trenere inn i mot 2023 for sin utviklingsavdeling og det er mange roller som skal fylles:

Vi søker både spillerutviklere, trenere og keepertrenere til våre G14, G15, G16 G19 og Rekrutt lag til sesongen 2023.Alle våre lag spiller i øverste divisjon i sin årsklasse, Rekruttlaget (U23) spiller i 4.Div herrer.

  • Stjørdals-Blink er en klubb som i 2020-2022 spiller i OBOS-ligaen, vårt mål er å etablere oss i norges nest høyeste divisjon med så mange lokale spillere som overhode mulig, for å klare akkurat det trenger vi kompetanse i alle ledd for å utvikle spillere som kan spille både i obos ligaen men som også kan bli proff i utlandet.
  • Du får være med og bidra i et toppidretts miljø med faget i fokus året igjennom.
  • Vi har et stor fokus på å utvikle trenere som ønsker seg opp og fram, vi ønsker å utvikler trenere som kan bli profftrenere i både inn og utland på toppnivå, med engasjement og den riktige motivasjonen kan man nå svært langt. Med et team i rundt som er her for å hjelpe trenerne til å bli enda bedre kan de nå enda lengre.
  • Her får du faglig veiledning året igjennom ifra trenerutvikler og andre i ditt eget team med god kompetanse.

Se hele utlysningen på hjemmesiden til Blink

Publisert
Kategorisert som Nyheter