Trønder-Lyn tilbake på vinnersporet

Trønder-Lyn sto med tre strake tap foran torsdagens bortekamp mot hjemmesterke KIL/Hemne, men lederlaget slo endelig tilbake og sikret seg en sterk borteseier som kan bli helt avgjørende i opprykkskampen.

Ranheim 2 har klatret sakte men sikkert opp i ryggen på Trønder-Lyn, og slev i sist Mellomrom ble de holdt som opprykksfavoritt i denne avdelingen, men Trønder-Lyn gir seg ikke.

Mot KIL/Hemne tok gjestene ledelsen etter 4 minutter ved Håkon Morken, men 20 minutter senere utlignet Håkon Aarvaag for hjemmelaget og 1-1 var stillingen til pause. Temperaturen steg etter hvilen og i tillegg til Daniel Fagerbekks vinnermål fikk vi også et rødt kort på KIL/Hemne trener Ole Johan Helland.

Trønder-Lyn ligger nå 4 poeng foran RIL 2 i tabelltoppen, men har 1 kamp mer spilt. Det gjenstår 2 kamper for topplaget Trønder-Lyn og opprykket er fremdeles i deres hender.