Vestbyen sikret opprykket

av TF

Vestbyens bohemer har seilet gjennom årets 6.divisjon og med seier mot Leinstrand mandag er det ingen som kan hindre opprykket til 5.divisjon.

Mot Leinstrand cruiset de mot en enkel seier med 4-1 på tavla etter 70 minutter, men gjestene gjorde det litt spennende med to sene reduseringer men nærme nok ble det aldri. 4-3 til Vestbyen og jubelen for opprykk kunne komme. Med tidligere RBK spiller Jon Arne Kråkenes som trener har kompislaget med mange tidligere lokale stjerner valset gjennom årets 6.divisjon og når de feirer opprykket skjer det etter 14 seire og 1 uavgjort på 15 kamper med en målforskjell på 57-24!

Med en flott mix av rutinerte stjerner og unge talenter fra egen klubb har sesongen blitt en eneste lang seiersferd og med 14 poengs forsprang på tabellen er det bare å feire.

Vi gratulerer Vestbyen med opprykket!