TF REVYEN

av TF

Det nærmer seg klimaks i årets fotballsesong og det er spenning på de fleste nivå der trønderske lag er involvert:

Eliteserien:

Ole Sæter i toppform da Rosenborg banket Lillestrøm med 3-1 på Lerkendal og klatret med det opp på medaljeplass i Eliteserien. Ole Sæter satte 2-0 med høyra og 3-1 med hodet etter at Casper Tengstedt hadde satt inn 1-0. Gjermund Åsen spilte fra start for Lillestrøm, men etter noen år med gode opplevelser for kanarifuglene på Lerkendal klarte Løven fra Singsaker å knuse rekken til fugla.

Rosenborg- Lillestrøm 3-1

Toppserien:

Rosenborg fikk med seg et poeng fra Bergen i toppkampen lørdag. Rosenborg ledet 1-0, men det var ingenting å si på at vertene fikk med seg et poeng, og dermed er det fremdeles to poeng som skiller lagene i toppen av tabellen i Toppserien.

Brann- Rosenborg 1-1

Obosligaen:

Ranheim uten seier på 6 kamper etter 2-0 tap mot Sogndal og direkte opprykk er nok ute av bilde for et Ranheimlag i svak form. Laget ligger nå på 6.plass med bare poenget ned til formlaget Kongsvinger som også jakter en kvalikplass.

Blink tapte hjemme med 1-2 mot Mjøndalen etter en marerittstart med 0-2 tidlig, mens Mads Lillebo reduserte til 1-2 før 25 minutter var spilt. Flere mål ble det ikke på Stjørdal som nå har 5 poeng og mange minusmål opp til Skeid på kvalikplassen, men de har klart det før og gir nok ikke opp før det ikke er teoretisk mulig og berge plassen

Sogndal- Ranheim 2-0
Stjørdals Blink- Mjøndalen 1-2

1.divisjon kvinner:

KIL/Hemne vant 3-1 hjemme mot Amazon i en kamp der hjemmelaget ledet 1-0 til pause, men da gjestene fikk en spiller utvist i starten av 2.omgang kom det to kjappe scoringer og kampen var avgjort på 3-0.

KIL/Hemne- Amazon 3-1

Postnordligaen:

Levanger varierer denne sesongen og lørdag banket de til med 6-1 borte mot Gjøvik Lyn etter 2 scoringer av Andreas Gundersen. Levanger klatrer med denne seieren forbi Gjøvik på tabellen og ligger på 5.plass når 5 kamper gjenstår av sesongen.

Gjøvik Lyn – Levanger 1-6

2.divisjon kvinner:

Lørdag førstkommende kan Tiller sikre seg seriegull i 2.divisjon og opprykkskvalik da Molde kommer på besøk på Tonstad. Med 5-1 borte mot Nardo denne runden leder de med 5 poeng og langt bedre målforskjell enn Molde på andreplass. Ned til RBK 2 på 3.plass er det nå 8 poeng og der har Tiller også en kamp mindre spilt.

Nardo ga serielederen bra match, men de blå fra Tonstad vant til slutt overbevisende og kan rette blikket mot lørdagens kamp mot Molde.

Nardo- Tiller 1-5
Tynset- Volda 4-1

3.divisjon avdeling 5:

Spenningen i toppen dreper Junkeren hver runden uten å avgi poeng og heller ikke på Steinkjer ble de frarøvet noe selv om vertene kom nære. 0-1 holder til å holde Byåsen på god avstand som på sin side vant komfortabelt på bortebane mot Orkla.

Strindheim gjorde en viktig jobb da de banket Innstranda 6-0 hjemme, og hjelp trenger de trønderske bunnlagene. Mehus tapte mot Nardo, Trygg/Lade tapte mot Glimt 2 og Orkla tapte som nevnt mot Byåsen. Tiller klarte ikke å følge opp den flotte seieren mot Nardo da de søndag tapte hjemme mot Rana med 0-1.

Orkla- Byåsen 1-4
Nardo- Melhus 2-0
Tiller- Rana 0-1
Bodø/Glimt 2 – Trygg/Lade 1-0
Steinkjer- Junkeren 0-1
Strindheim- Innstranda 6-0

RBK 2 – Kolstad spilles mandag

3.divisjon kvinner:

Her ser det ut til å stå mellom Steinkjer og Tiller 2 da det skiller bare poenget mellom lagene men et stykke ned til Utleira på 3.plass. Lagene møtes i årets siste seriekamp og kan dette bli en ren seriefinale?

LagSP
1Steinkjer1640
2Tiller 21639
3Utleira1532
4Malvik1632
5Strindheim1525
6Vestbyen1624
7Verdal1720
8Ranheim1618
9Gimse1617
10NTNUI1515
11Orkla1610
12 *Vuku163