Status Quo i 3.divisjon

av TF

Nardo vant, Byåsen vant, men et Junkeren som nekter å tape har etter alle solemerker allerede avgjort opprykkskampen.

Byåsen hang med i 6 serierunder, men etter dette har 3.divisjon blitt en jakt på umulige Junkeren og i helgens runde vant de knepent borte mot Steinkjer. Nardo og Byåsen holder dampen oppe med seier mot henholdsvis Melhus og Orkla, men klarer ikke å komme særlig nærmere topplaget.

Med 5 kamper igjen er det ennå 7 poeng fra Junkeren ned til Byåsen på 2.plass med ytterligere 11 poeng ned til Nardo på 3.plass.

I bunnen kan Tiller ta et langt stegt bort fra nedrykksstriden hvis de vinner søndag mot Rana, mens Orkla rett over streken ligger på 19 poeng, mens Trygg/Lade og Innstranda under streken ligger på 16 poeng. Innstranda spiller borte mot Strindheim på søndag, mens Trygg/Lade er i Bodø for å møte rekruttene til Glimt!

TF Revyen kommer søndag med oppsummering av helgens trønderske fotballrunde.