6 kamper uten seier

av TF

Høsten er historisk sett ikke Ranheims beste tid på året og 2022 ser dessverre ikke ut til å bli annerledes. Med 2-0 tap i Sogndal har Ranheim gått 6 kamper uten seier og faller nå ned til 6.plass på tabellen, den siste plassen som gr kvalifisering.

Det var en forholdsvis jevn kamp i saftbygda, men ingenting å si på at hjemmelaget sikret seg tre poeng og nå må Ranheim opp i ringa for i det hele tatt å få spille kvalifisering denne høsten. Ranheim ligger bare poenget foran formlaget Kongsvinger og fortsetter rekken vil muligheten til opprykk forsvinne.

Det er 5 kamper igjen av sesongen og neste kamp er Sandnes Ulf på hjemmebane og den MÅ vinnes skal Ranheim få nye muligheter i høst. Direkte opprykk er ikke lengre realistisk, men med en god avslutning på sesongen kan det fremdeles kjempes om et opprykk gjennom kvalifisering.

Kvalifiseringsplass er også drømmen til Blink, men et Skeid i bra form har nå 5 poengs forsprang og med langt bedre målforskjell ser det vanskelig ut for Lillebos mannskap. Lørdag ble det tap mot Mjøndalen på hjemmebane og neste runde er det Brann i Bergen som venter og sjansene for poeng der er ikke veldig store.

Vi trenger en skikkelig trøndersk superhøst nå og håper begge våre representanter våkner til live og at begge klarer kvalifisering!