Ranheim snublet mot bunnlaget

Noen forferdelige sluttminutter ødela bortekampen for Ranheim mot Grorud og endte med et skuffende tap etter at hjemmelaget tok sin første seier for året på overtid. Vegard Erlien ga Ranheim ledelsen etter kvarteret i 2.omgang, men det som så ut som en grei tre poenger kollapset i sluttminuttene.

Først utlignet Grorud med 3 minutter igjen av kampen og på overtid satte de inn 2-1 og tok sin første seier for sesongen, og det kom mot Ranheim. Dette skjer bare uker etter at Ranheim tapte mot Skeid i Oslo, og med 0 poeng mot to av de desiderte bunnlagene ramler RIL til 4.plass på tabellen.

Ranheim ligger nå 5 poeng bak KFUM, og 2 poeng bak Stabæk.

Stjørdals Blink gikk på en smell hjemme mot formlaget Kongsvinger g tapte 4-1 hjemme på MUS Arena. Sia Jahmedar debuterte for Bink med scoring, men den kom i sluttminuttene og var kun et trøstemål i en tøff batalje for Lillebos gutter. Med seier for Grorud mot Ranheim er de 4 poeng bak Blink i bunnen, mens Skeid tok en sterk seier i Sogndal som gjør at Blink nå er 4 poeng bak kvalifiseringsplassen.

Brann er allerede klare for Eliteserien ettersom både Ranheim og Stabæk avga poeng denne runden, og det med 7 runder igjen!