Blink banket opprykksfavoritten

Blink sto med 4 poeng på 2 kamper foran møtet med Stabæk hjemme, men likevel var det få som ga de stor sjanse til poeng mot opprykksfavoritten. Vertene ledet 1-2 midt i 2.omgang, men et hardtarbeidende Blink snudde kampen og tok en livsviktig seier i bunnstriden.

Stabæk tok ledelsen midt i 1.omgang, men Ivar Sollie Rønning utlignet for hjemmelaget like før pause. Rett etter hvilen steg Simen Wangberg til værs og sendte gjestene opp i ledelsen igjen, men Blinklaget hadde ingen plan om å gi opp. Et aggressivt høyt press ga uttelling da hjemmelaget vant ballen høyt, og Ole Kristian Rødahl utlignet fra skrått hold.

Men gjestene lærte ingenting av 2-2, for like etter vinner Blink ballen høyt igjen og Fredrik Vinje spiller Mads Lillebo gjennom som setter 3-2 og hjemmelaget har snudd kampen. Blink har mistet poeng i sluttminuttene flere ganger i år, og nervene sto i høyspenn på MUS Sandskogan Arena, men denne gang holdt de helt inn til 3 deilige poeng.

Ekstra viktig med seieren ble det når Skeid vant sin kamp, og dermed er det Status Quo i kampen om kvalifiseringsplassen, men fortsetter Blink og Skeid slik kan de melde på flere lag i kampen om den plassen.

Ranheim ledet lenge 1-0 borte mot Fredrikstad g burde ha avgjort kampen, men isteden fikk de et straffespark mot seg på overtid og måtte ta til takke med et bittert uavgjortresultat. Men med tap både for Stabæk og Sandnes Ulf kom likevel Ranheim godt ut av denne runden i Obosligaen, og beholder opprykksplassen bak suverene Brann.