Blink vant skjebnekampen

av TF

Hvis det var en kamp Blink skulle vinne var det torsdagens oppgjør mot Grorud og endelig satt tre poengeren igjen når man trengte det som mest i en kamp hjemmelaget til slutt vant 1-0. Fredrik Vinje ble matchvinner med et velplassert langskudd drøye ti minutter før slutt og seieren ble ikke mindre viktig etter at Skeid slo Ranheim.

For i Oslo skuffet Ranheim og tapte 1-0 borte mot bunnlaget Skeid, og falt med det ned til 4.plass på tabellen som kanskje var den svakeste kampen vi har sett av Ranheim siden hjemmetapet mot Brann. Vertene fortjente og vinne, dermed tetne det seg ytterligere til i opprykkskampen bak suverene Brann.

Likevel overskygges RILs tap av en etterlengtet seier for Blink, og allerede søndag venter en tøff bortekamp mot Raufoss, mens Ranheim tar i mot Mjøndalen hjemme på mandag.