Fra 4.divisjon til Mjøndalen

av TF

Mathias Kosberg Holm (19) forlater Tynset i 4.divisjon til fordel for Mjøndalen og OBOS ligaen.

Etter totalt 39 kamper og åtte scoringer for Tynset, da både på senior og juniorlag, velger rørosingen Mathias Kosberg Holm (19) å forlate Tynset. Det var tynsetingen.no som omtalte dette først.

– Jeg har vært og prøvespilt ei ukes tid med Mjøndalen, som er et lag på nest øverste nivå. Det har endt med at jeg har fått muligheten til en overgang, og dermed blir det brun trøye på meg i stedet for Tynsets røde, sier Mathias Holm til avisen.

– Leilighet er allerede i orden, og nå mangler bare den formelle underskriften på en kontrakt, forteller han, og legger til:

– Treningshverdagen vil bli med senior-laget, noe som er den største grunnen til at jeg velger overgang. Men i kamper regner jeg med at det blir med andrelaget, som spiller i 3. divisjon. Så får jeg håpe at jeg utvikler meg så mye at jeg blir god nok for OBOS-ligalaget etter hvert.