Nardo med ny seier

Det ble en ny målfest for Nardo da de lørdag gjestet Fannremsmoen for møte med Orkla bare en uke etter 4-3 hjemme mot Byåsen. Denne gangen ble det 4-2 til Nardo i en kamp som ble avgjort til pause med en sterk 1.omgang av gjestene.

Mål av Hustad, Nestaker og Krokbø før pause ga stillingen 0-3 til pause og selv om hjemmelaget løftet seg etter hvilen var det aldri tvil om hvor poengene skulle gå. Orkla reduserte tidlig i 2.omgang, men da Jonas Strand satte 1-4 midtveis i omgangen var kampen avgjort.

Byåsen vant 2-1 hjemme mot Melhus og det er kanskje ikke så imponerende, men legger man til at Byåsen spilte med 10 mann i 75 minutter blir det rimelig sterkt. Sander Halgunset ble utvist med to gule kort på 3 minutter, det første kom etter 12 minutters spill og like etter kom det andre og utvisningen var et faltum.

Likevel var det hjemmelaget som nettet først, men når Torbjørn Trøen utlignet etter drøye timen ventet man dominans fra gjestene. Likevel ble det Jonas Bolkan Nordli som ble avgjørende da han satte inn seiersmålet kvarteret før slutt.

Steinker fortsetter en imponerende sesong med seier hjeme mot Tiller, en kamp som ble avgjort da hjemmelaget satte inn 2-1 på overtid. Ekstra imponerende med tanke på at hjemmelaget spilte over 60 minutter med 10 mann etter at Max Nygaard Garcia ble utvist etter knappe halvtimen.

Spilles søndag:

Rana- Trygg/Lade
Bodø/Glimt- Strindheim
Junkeren-Kolstad

Spilles mandag:

Rosenborg 2- Innstranda

Publisert
Kategorisert som Nyheter