Uavgjort i toppkampen

av TF

Kolstad ga alt i toppkampen mot Byåsen og inn i overtiden satte Joakim Barstad inn utligningen sikret 1-1.

Byåsen dominerte i store deler av kampen og var laget som skapte sjansene, men det ble med Øyvind Alseths flotte scoring midt i 1.omgang. Gjestene hadde mange sjanser, men var ikke effektive nok, og da kom hjemmelaget tilbake i sluttfasen av kampen.

De fikk noen sjanser i sluttfasen av kampen og etter et flott raid på venstre endte ballen ut til midtstopper i en 45 grader, og han satte inn utligningen. Fortjent var det kanskje ikke kampen sett under ett, men Byåsen burde selv ha punktert kampen med sjansene de selv skapte.

På Ruta Arena kom Orkla i bra form på besøk, men fikk skikkelig bank av et sprudlende hjemmelag. 6-0 til Strindheim ble det i en kamp der Patrick Strand satte inn to straffespark før halve 1.omgang var ferdigspilt. Fredrik Lund økte til 3-0 før pause, og kampen var i realiteten avgjort til hvilen.

Oskar Andreassen satte 4-0 før to sene scoringer av Erik Selnes fastsatte det hele til 6-0!

På Lade ble det spilt en viktig kamp i bunnstriden og bortelaget Melhus tok en livsviktig seier med 0-1 etter scoring ved Martin Nilsen. Begge lagene er enn under streken, men for Melhus var det helt avgjørende å tette luka opp til lagene over seg på tabellen, og 7 poeng ser langt bedre ut enn 4 når lagene over streken har 10 poeng.