TF Revyen

av TF

TF REVYEN er et sammendrag av helgens trønderske fotballrunde, og vi ser på alt fra toppfotballen ned til 3.divisjon. Tirsdag kommer TrønderMÅL i samarbeide med Nidaros og onsdag kommer Mellomrommet.

Eliteserien:

Det ble ingen revansje for Rosenborg mot Åsen og Helland på Åråsen selv om RBK tok ledelsen etter et strålende skudd av Vecchia. Lillestrøm snudde kampen med to raske scoringer, og i 2.omgang satte hjemmelaget inn 3-1. Skuffende av RBK som viste gode takter mot Vålerenga før sommerpausen, men tapte fullt fortjent i dag mot LSK.

Gjermund Åsen spilte hele kampen, mens Pål Andre Helland kom inn helt på slutten for hjemmelaget.

Lillestrøm- Rosenborg 3-1

Toppserien:

Rosenborg med ny sterk hjemmeseier mot et nytt topplag da Vålerenga ble slått 2-0 på Koteng Arena. Nå tar Toppserien pause og alt fokus er å nå på EM for kvinnefotballen på toppnivå.

Rosenborg- Vålerenga 2-0

1.divisjon:

KIL/Hemne fikk det tøft borte mot Hønefoss og tapte 5-1 bare uken etter 1-4 mot TIL. Har slitt de to siste kampene og må løfte seg igjen nå skal de følge opp den flotte seriestarten.

Hønefoss- KIL/Hemne 5-1

Obosligaen:

Stjørdals Blink satte ny publikumsrekord på MUS Sandskogan Arena da serieleder Brann gjestet stadion, men dessverre ble det ingen poeng på hjemmelaget. Sondre Stokke sendte hjemmelaget i ledelsen tidlig, men Brann utlignet før pause, og etter 83 minutter sikret gjestene seg seieren.

Stjørdals Blink – Brann 1-2

Ranheim spiller mandag

2.divisjon, menn:

Levanger er et av de trønderske lagene i best form og søndag var det Asker som fikk kjenne på kroppen hva et hardtslående LFK lag kan levere. Først banket lånespiller Preben Asp inn 1-0, og i 2.omgang satte Jo Sondre Aas inn 2-0 til en ny sterk seier for Per Verner Rønnings mannskap.

Levanger- Asker 2-0

2.divisjon, kvinner:

Tiller topper fremdeles avdelingen men avga poeng for første gang da de spilte 2-2 borte mot Molde. Tiller ledet 2-0 tidlig, men hjemmelaget kom tilbake g sikret seg poengdeling.

Nardo tok årets første seier da de slo Blindheim hjemme med 3-1, med Norvik, Amundsen og Tronstad som målscorere for hjemmelaget som da har kontakt med lagene foran på tabellen. Tynset slo Hødd 3-0 hjemme der Stine Skogan noterte seg for to scoringer for hjemmelaget.

RBK 2 banket Træff 4-0 på Koteng Arena søndag med deriblant 2 scoringer av Hanna Gravem.

RBK 2- Træff 4-0
Molde- Tiller 2-2
Nardo- Blindheim 3-1
Tynset- Hødd 3-0

3.divisjon, avdeling 5:

Det ser mørkt ut for et trøndersk opprykk fra 3.divisjon når Kolstad og Byåsen ødelegger for hverandre, mens Junkeren sniker seg til 3-4 på Tonstad mot Tiller. I den trønderske toppkampen var Byåsen best og ledet fortjent, men en sluttspurt fra hjemmelaget inkludert en utligning i sluttminuttene av Barstad sikret poengdeling.

Tiller hang lenge med mot Junkeren, men tapte til slutt 3-4. Høydepunktet der var kanskje at spissen Jonathan Frønes var tilbake etter et langt skadeavbrekk og signerte for årets første scoring med 3-4 reduseringen i sluttsekundene.

Strindheim imponerte hjemme mot Orkla med en kruttsterk 6-0 seier der både Patrick Strand og Eirik Selnes scorte 2 mål for hjemmelaget. Skuffende av formlaget Orkla i en kamp der Strindheim var best fra start til mål.

Melhus vant bunnkampen mot Trygg/Lade på bortebane og fikk med tre poeng kontakt med lagene foran på tabellen. Trygg har imponert hjemme i det siste, men skuffet i en bunnkamp der det tetner seg til og mange lag etterhvert er involvert. Martin Nilsen matchvinner for Melhus som måtte vinne denne kampen for å henge med i kapen om å holde plassen i 3.divisjon.

Viktig var seieren også for Steinkjer som med en sen scoring vant hjemme mot Bodø/Glim2 2, mens Nardo har heng på topplagene med 2-0 hjemme mot Rana der Krokbø og Wisth Lie scorte målene.

Steinkjer- Glimt 2

Lag
SP
1Junkeren1131
2Byåsen TF1125
3Kolstad1123
4Strindheim TF1122
5Nardo1020
6Rana1015
7Steinkjer1115
8Tiller1112
9Bodø/Glimt 21110
10Orkla1110
11Rosenborg 289
12Trygg/Lade119
13Innstranda107
14Melhus117