G19: Melhus videre i NM

Det er Melhus som må forsvare den trønderske æren som eneste lag videre i NM G19. De vant lokaloppgjøret mot Heimdal i 3.runde, mens Tiller tapte borte mot Molde.

Med Rosenborg ute av NM var det Tiller, Heimdal og Melhus som var de trønderske lagene i 3.runde, og to av lagene var satt opp mot hverandre. Heimdal hjemme mot Melhus, og det var hjemmelaget som startet kampen best. Heimdal ledet 2-0 til pause og så ut til å se frem mot 4.runde, men Melhus våknet etter pausen.

Med 2 mål av Jakob Ludvigsen og ett av Ørjan Grøseth etter hvilen gjorde at Melhus kunne slippe jubelen løs og se frem mot nok en runde i NM.

I Molde var Tiller på besøk, men her ble hjemmelaget for sterke. Molde ledet 1-0 til pause og midt i 2.omgnag kom det 2 scoringer til som avgjorde kampen, selv om Tiller fikk en redusering. Det endte til slutt 4-1 til hjemmelaget som da avanserer til neste runde.

Vi gratulerer Melhus med cup avansement!

Publisert
Kategorisert som NM, Nyheter