Årets første tap for Byåsen

av TF

Tiller ble det første laget som tok poeng fra Byåsen i årets 3.divisjon og da tok de like godt alle 3 poengene på TOBB Arena. Byåsen startet best og tok ledelsen tidlig, men etter dette dominerte Tiller stort og ledet imponerende 3-1 til pause.

Espen Mathiassen, Robin Hermanstad og Knut Kleppo Vangen scoret målene i en 1.omgang som rystet serieleder Byåsen skikkelig. Tiller la seg lavere og var farlig på kontringer også i 2.omgang, men det var Byåsen som fikk det målet som kom like før slutt ved Nytoft.

Ikke nok til mer enn en redusering og dermed kan Tiller smykke seg med at de er det første laget som slår Byåsen i årets sesong. Men allerede til helgen kan Byåsen ta topplassen tilbake da Junkeren besøker Byåsen.

Tiller fortsetter som et litt jojo lag som kan slå alle, og denne gang viste de toppnivået sitt og senket Byåsen.