TF Revyen – Kamanzi scoret for TIL

av TF

I TF Revyen oppsummerer vi trøndersk fotball denne helgen, og dette følges opp med TrønderMÅL på tirsdag, og Mellomrommet onsdag. TF Revyen tar for seg alt som har skjedd på seniornivå denne helgen og da inkluderer vi til og med Rosenborg.

Toppserien:

Rosenborg spilte uavgjort 1-1 mot Vålerenga lørdag i en bortekamp der trønderne dominerte og egentlig hadde fortjent mer enn poenget ditt fikk.  Anna Jøsendal målscorer for RBK etter 66 minutter som utlignet Vålerengas tidlige ledelse.

Eliteserien:

Rosenborg ender opp med 1 poeng i bortekampen mot Hamkam etter en kamp der Andre Hansen og Kjernen fremheves som de beste på et blekt RBK. Leder 1-0 til pause etter et litt heldig mål av Sam Rogers, men RBK aktuelle Kristian Eriksen utlignet i 2.omgang, og utligningen var fullt fortjent.

Et poeng blir litt lite med tanke på klatring på tabellen men da gjorde det ingenting at tidligere Rosenborg og Ranheimspiller Warren Kamanzi satte inn 1-1 for Tromsø på overtid mot serieleder Viking.

OBOS Ligaen:

Ranheim og Blink spiller mandag

1.divisjon:

KIL/Hemne hadde et tidligere topplag i norsk kvinnefotball på besøk da Klepp gjestet Ånesøyan søndag. Et godt bortelag tok med seg alle poengene i en kamp som bare hadde en scoring i seg, og den scoringen var det gjestene som sto for etter 17 minutter. Kvarteret før slutt fik gjestene utvist en spiller, men for en gang skyld klarte ikke Ørajentene å hente poeng i sluttminuttene og kampen endte 0-1.

KIL/Hemne passeres dermed på tabellen av Klepp og ligger trygt plassert midt på tabellen.

Postnord Ligaen:

Levanger gikk på årets første tap da Alta på bortebane ble for sterke og vant 2-1. Levanger ledet 0-1, men hjemmelaget snudde kampen med 2 scoringer i 2.omgang og tok alle tre poengene. Likevel er det bare 7 poeng opp til topplaget Hødd, men hele 6 lag foran Per Vernes mannskap i 2.divisjon.

2.divisjon kvinner:

Flere lokaloppgjør denne runden og søndag var det RBK 2 som trakk det lengste strået da de slo Nardo 4-5 i Nissekollen. Sterkt resultat av et ungt Nardolag som ledet 4-3 i det kampuret viste 90 minutter, men 2 mål av RBK i overtiden sikret en høydramatisk borteseier.

Mandag spilles Byåsen- Tiller

3.divisjon herrer:

Steinkjer er her i ferd med å ta seg langt bort fra nedrykksstriden etter 2-1 hjemme mot Innstranda etter scoringer ved Sakshaug og Tewelde. Et rødt kort til hjemmelaget gjorde kampen mer spennende enn nødvendig, men Steinkjer dro i land seieren og 3 veldig viktige poeng.

Nardo vant sin andre kamp på 4 dager da de slo Orkla 1-0 på hjemmebane og Krokbø ble matchvinner i denne matchen.

Topplaget Junkeren slo Trygg/Lade 3-1, mens de resterende kampene spilles mandag og tirsdag med flere saftige lokaloppgjør. Kolstad – RBK 2 mandag, Tiller- Byåsen og Strindheim- Melhus tirsdag.