NM: Ingen trønderske cupbomber

Det ble folkefest spesielt på Verdal der Rosenborg var på besøk, men Ole Sæter brukte bare 3 minutter på og sette 0-1 så noen cupbombe var aldri nære. Marius Broholm satte inn 2 mål i kampen som til slutt endte med 6-0 til Kjetil Rekdals mannskap.

Ranheim tok seg også greit videre borte mot Dahle, og fikk trent litt offensiv samhandling i en kamp som aldri ble spennende. Markus Mehnert scorte hattrick i matchen som til slutt endte 8-1 til Ranheim etter 3-0 til Ranheim ved pause.

På Tiller møttes to 3.divisjonslag der Nardo var på besøk, og fjorårets cupaskeladd kan igjen se frem i mot 2.runde etter 2-0 på TOBB Arena. I en jevn 1.omgang der begge lagene hadde 2 store sjanser hver var det Nardo som fikk uttelling ved Simen Kjørstad. Etter pause var Nardo hakket bedre enn vertene og det var ingenting å si på at Simen Nestaker satte inn 0-2 som også ble sluttresultatet.

Byåsen har imponert i 3.divisjon og tok i mot Kolstad på hjemmebane i 1.runde. Jevnere enn forventet i en kamp der lagene fulgte hverandre tett, men Byåsen trakk det lengste strået med 1-0 knappe kvarteret før slutt ved Patrick Johansen.

Ennå et internt oppgjør ble spilt i Gruva der Melhus tok i mot Strindheim, og oppskriftsmessig var det Strindheim som tok seg videre med 1-3. Her tok gjestene ledelsen tidlig, men vertene utlignet før pause til 1-1 ved hvilen. I 2.omgang satte Strindheim inn to kjappe mål, og da hjemmelaget fikk en mann utvist etter drøye timen var cupeventyret over for hjemmelaget.

Vi kan også nevne at trønderen Fredrik Sjøvold fikk sin debut i Bodø/Glimt da han kom inn til pause i Glimts bortekamp mot Rana som endte med 4-0 seier til regjerende seriemester og cupfinalist.

Verdal- Rosenborg 0-6
Tiller- Nardo 0-2
Dahle- Ranheim 1-8
Melhus- Strindheim 1-3
Byåsen- Kolstad 1-0

Levanger og Stjørdals Blink gikk videre onsdag.