Veien til Ullevål starter nå

Det er ikke lenge siden Molde tok hjem kongepokalen da de slo Bodø/Glimt i cupfinalen, men det var 2021s finale og NÅ starter veien til Ullevål igjen. 1.runde kampene sparkes i gang i kveld, og hvem av de trønderske lagene når lengst i året NM?

Det håpes på folkefest og størst forhåpninger er det nok på Verdal der Rosenborg kommer på besøk. Verdal imponerte i kvaliken, men har slitt mer i seirespillet og dette blir en skikkelig David mot Goliat.

Torsdag prøver vi oss med en LIVESENDING på facebook der vi følger de trønderske kampene og dette er alle kampene i NM første runde, merk dato:

Trygg/Lade- Levanger FK 18.05
Orkla- Stjørdals-Blink 18.05

Dahle- Ranheim 19.05
Tiller- Nardo 19.05
Byåsen- Kolstad 19.05
Melhus- Strindheim 19.05
Verdal- Rosenborg 19.05

Publisert
Kategorisert som TF Media