Nardo vant thriller mot Strindheim

Bilde fra LFKs facebookside

Nardo kunne melde seg på i toppkampen i 3.divisjon med seier mot Strindheim og med 3-2 etter 90 minutter klatrer Nardo til 3.plass på tabellen. På Melhus var det også en viktig kamp og i bunnstriden var det Tiller som trakk det lengste strået med en sterk 3-0 seier i Gruva.

Toppkampen lørdag var likevel i Nissekollen der Strindheim startet best og tok en tidlig ledelse etter scoring av Noah Knoff, men Andreas Krokbø utlignet for hjemmelaget like før pause. Etter hvilken satte Krokbø inn 2-1 før Simen Nestaker økte til 3-1 etter timen spilt.

Etter 80 minutter reduserte Strindheim til 3-2, men Nardo red stormen av og tok tre veldig viktige poeng.

I Gruva var det et tidlig bunnoppgjør, men her viste Tiller styrke med 0-3 og tok et steg bort fra bunnstriden.

På Lade fikk hjemmelaget juling av et tent Kolstadlag som til slutt vant kampen 5-1, der Martin Erland og Erik Rotlid satte inn to mål hver. I den siste kampen var det Steinkjer som tok seieren med 1-0 borte mot Orkla.

Orkla- Steinkjer 0-1
Trygg/Lade- Kolstad 1-5
Nardo- Strindheim 3-2
Melhus- Tiller 0-3
Innstranda- Junkeren 0-0

Publisert
Kategorisert som TF Media