G19: Ranheim ute av NM

Hvis man kan snakke om cupbombe i Junior NM må det at Melhus banker Ranheim i 1.runde kvalifisere til det. Ranheim rykket ned fra 3.divisjon med sine rekrutter i fjor, og nå er de allerede ute av NM G19 allerede i 1.runde etter å ha ble nedsablet av Melhus med 5-1.

Jakob Ludvigsen ble den store spilleren i oppgjøret med sine 4 (!) scoringer og sendte nesten egenhendig Ranheim ut av kampen om en cupfinale.

Rosenborg tok seg greit videre med 6-0 borte mot Namsos, mens Kolstad banket Byåsen 6-1 og Strindheim vant 5-2 borte mot Trond. I utgangspunktet er det kanskje disse tre lagene som ser sterkest ut av de trønderske lagene i årest G19 NM. men Melhus seier mot Ranheim viser at ordtaket cup er cup lever.

1.runde nm, G19

Namsos- Rosenborg 0-6
Kolstad- Byåsen 6-1
Trond- Strindheim 2-5
Heimdal- National 9-1
Melhus- Ranheim 5-1
Nardo- Kristiansund 2-4 eeo
Vuku- Levanger 1-6
Buvik- Tiller 0-6

Sandnessjøen- Steinkjer (24.04)

Publisert
Kategorisert som TF Media