King of the north

Alexander Sørloth har fått kallenavnet “King of the north” I Tyrkia og superspissen er på toppen av TFs liste over de 50 beste trønderske fotballspillere.

– Det er jo kult, det er veldig mange gode fotballspillere fra Trøndelag så det viser at man har levert på et høyt nivå, sier Sørloth til Trønderfotball i forbindelse med kåringen. Tankspissen fra Strindheim har imponert voldsomt denne sesongen, troner på toppen av toppscorerlisten og har skutt Trabzonspor opp i gullkampen i den tyrkiske superligaen.

Han har også etablert seg på det norske landslaget og etter en tøff tid i Crystal Palace har han virkelig funnet seg til rette i Trabzon, og igjen vist at med tillatt viser Sørloth alltid en utrolig evne til å produsere mål.

Mål blir det derimot lite av i disse Koronatider, men i likhet med alle andre holder Sørloth seg i ro hjemme med alt det innebærer.

-Vi har fått beskjed om å holde oss hjemme inntil videre, så jeg prøver å fylle dagene så godt jeg kan. Jeg har rigget en liten gym i kjelleren med sykkel og vekter, så formen holdes ved like, sier Sørloth.

-Ellers går det mye i Netflix og Playstation, smiler Sørloth som også forteller at han holder tett kontakt med alle hjemme i Norge.

Så til alle oss andre som også holder oss inne grunnet alt som skjer i verden akkurat nå kan vi like godt bare nyte Sørloths sesong sålangt i Tyrkia:

https://www.youtube.com/watch?v=VCOR4H–Oi4
Publisert
Kategorisert som TF Media