Trønderfotball er tilbake

av admin

Etter at TFs nettsider mer eller mindre har vært nede i hele 2019 lanserer vi nå nye nettsider med full styrke og med plan om å få TF tilbake der den hører hjemme, midt i den trønderske fotballfamilien. Det blir en veldig spesiell tid for lansering med Koronavirus, karantener og alt av aktivitet også på fotballbanen er satt på vent, men da tenker vi at det er ennå viktigere å blåse i gang TF igjen.

På kort sikt skal vi komme med litt konkurranser, noen tilbakeblikk, fagartikler og litt morsomme innslag, men vi håper jo at fotballen snart ruller igjen og da skal TF også på banen! Vi skal følge Obosligaen tett, følge duellen mellom Ranheim og Blink. vi skal være så tett som vi på 2. og 3.divisjon, vi skal komme med noen arrangement etterhvert og vi håper alle i trøndersk fotball ønsker å bidra.

Ønsker dere at vi skal følge deres klubb tettere så er det viktig at dere er med å bidrar. TF blir som alltid drevet på dugnad, og da er vi helt avhengige av bidrag fra den trønderske fotballfamilien skal dette bli så bra som dere fortjener.

Vi skal starte i disse karantenetider med å gi noen nøtter, innblikk og artige innslag som kan gjøre dagen litt mer morsom og interessant så lover vi å være så tett på som vi klarer når ballen starter å rulle igjen i Trønderlag.