Kommer TrønderfotballFestivalen tilbake?

av admin

Det er en fjern tanke slik verden ser ut i dag, samtidig gir det motivasjon til å finne plattformer der den trønderske fotballfamilien kan treffes, og kanskje er det akkurat det man trenger etter sesongen 2020?

Festivalen slik den var for en del år siden vil nok ikke komme tilbake, men vi jobber med en avslutning på sesongen der vi jobber med en slags gallafest med utdelinger, men også noen aktiviteter på slutten av året. Men slik situasjonen er nå er det vanskelig å jobbe aktivt med planen.

Målet er likevel at noe skal vi få til og håper alle står sammen og kommer seg gjennom det vi nå står oppe i og at vi på andre siden igjen kan nyte trøndersk fotball sammen igjen.

Her er noen bilder fra tidligere festivaler:

Robert Stene har vunnet flere priser gjennom tiden i festivalens historie
Jørgen Wik ble årets trener i 2013